"Medzinárodné" sokoliarske stretnutie

pred 3 rokmi 6 mesiacmi #10 od tajomnik
"Medzinárodné" sokoliarske stretnutie bolo vytvorené tajomnik
Keďže naša vláda nám nachystala(a možno ešte nachystá) ďalšie obmedzenia, ktoré majú vplyv aj na organizovanie nášho „medzinárodného“ sokoliarskeho stretnutia, medzi ktoré
platí aj max. účasť 50 ľudí, tak sme museli zmeniť podmienky účasti, aby sme mohli naše sokoliarske stretnutie zorganizovať aspoň v nejakom obmedzenom režime.
Takže bolo dohodnuté:
- sokoliarske stretnutie bude prebiehať v plánovanom termíne a loviť sa bude 3 dni 22., 23. a 24.10.2020 (štvrtok, piatok, sobota)
- na každý deň lovu sa bude dochádzať a stretávať sa budú lovci až v revíry (kto chce tak si môže v okolí nájsť ubytovanie individuálne)
- sokoliarske stretnutie bude iba pre členov SKS pri SPK, bez zahraničných záujemcov
- budú zajednané 4 revíry (pravdepodobne Šaľa, Abrahám, Diakovce, Horné Saliby)
- budú 4 lovecké skupiny (orol, jastrab, sokol a posledná podľa záujmu prípadne zmiešaná) v každej bude 10 lovcov (max 12)
- poplatok za 3 dni lovu je 70 €, ktoré treba uhradiť dopredu na účet klubu, tí čo už platili zálohu doplatia zvyšok (v prípade neúčasti zo strany sokoliara sa peniaze nevracajú, ale môže si namiesto seba nájsť náhradu, v prípade že sa stretnutie zruší úplne z dôvodu obmedzení zo strany štátu, budú peniaze vrátené poprípade použité na úhradu členského na ďalšie roky)
prihlasovať sa treba od začiatku na môj e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.  (tzn. tí čo sa už prihlásili to musia urobiť opätovne!)
- prihlásiť sa bude možné iba do naplnenia loveckých skupín, takže treba aby záujemca okrem prihlásenia na e-mail zaplatil hneď aj poplatok 70 €, kto nezaplatí dopredu nebude prihlásený a nebude sa môcť lovu zúčastniť (kto prvý zaplatí ten bude uprednostnený), na mieste sa už nebude dať platiť ani prihlásiť
- stretnutie bude bez divákov, aby sme neprekročili kapacitu 50 ľudí (prípadný záujemci sa musia dohodnúť s vedúcim loveckej skupiny a prísť až priamo na miesto lovu)
- prvý lovecký deň sa stretneme všetci ráno o 9 hod. v jednom revíry na výrade, kde sa rozdajú inštrukcie (miesto bude upresnené), ostatné dni sa už všetci nestretneme len vedúci loveckej skupiny bude podávať informáciu o počtoch ulovenej zvery a taktiež dostane informáciu od vedúceho lovov do ktorého revíru pôjdu nasledujúci deň
 
Takže keď to zhrniem, tak ten čo chce ísť loviť sa prihlási čím skôr na e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. a zaplatí 70 € na účet klubu, a keď bude prihlásený tak dostane ďalšie inštrukcie.
V prípade otázok ma kontaktujte telefonicky 0907 419 111 Daniel

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.037 sekúnd